Sydvestvej 129 A – 2600 Glostrup
4345 6498

Portfolio

Medieassisten

uge 33

jeg begynder starte igen og det er stadig det samme system som vi skule lave men der er sket så meget på de seneste dag som var ikke føre i tiden corona

uge 1-5 ny år 2020

Det nye år begynder vi at koncetre til eksamen hvor vi har det i sommer til dansk eksamen og portfolie eksamen. vi forsætter stadig med medier kommunikation

Uge 48-52

I de uger forsætter vi bare med illustrator og photoshop med alle klasse samme og får nogen forskellige opgaver og portfolie.

uge 46-48

Jeg har været i Praktik i Føtex afdeling radio og tv. Det som jeg laver mest at lave skilte og fylde varen op for at gøre klare til kunderne. Jeg lære meget om butikkens rutine som er ikke det samme hvor jeg arbejder i netto som deltid. Det handler meget og salg, men det var…
Læs mere

uge 35

Den sidste uge for denne måned i august var bar den normale undervisning time dansk, og andet men ellers god uge.

uge 34

vi var på en museum i København som hedder “den sorte diamant” det var stort og viser nogen mærkelig billeder. Vores opgaver handler om vi skulle tage billeder, den billede kunne lide og bruge til undervisning. en anden dag skal vi ændre billede på photoshop og bagefter skal jeg printe ud til udstilling og fremlæggelse.

uge 33

begynder vi alle samme med stille og rolig opgaver HTML vi skulle lave web og lære noget om koder fx binærtal. i gegyndsle var det lillesmule svære for ny begynder.

Uge 17-18

Jeg skulle lave farvecirlker for, at finde den liniment to farver og bagefter skal jeg bruge Photoshop og tegne.

uge 13-14

Den uge skal jeg lave noget nyt, som har aldrig prøvet før Adobe After Effects. jeg skal lave en lille video, imens jeg skriver tekster og høre.

uge 10-12

Nyt. Vi skulle lave vores egne logoer, som tog stykke tid for det, for at blive færdig me det. Det tager lang tid for at tænker for en logo, imens den skal give folkens opmærksomhed.